FAQ spaarprogramma's

Is het echt helemaal gratis?
Ja, alle deelname aan spaaprogramma's die te vinden zijn op nu-geld, zijn helemaal gratis. De spaarprogramma's ontvangen geld van adverteerders waarmee ze hun leden betalen. Voor jou kost het dus niets.

Waarom zou ik lid worden van een spaarprogramma?
Lid worden van spaarprogramma's heeft vele voordelen. Je kan niet alleen snel en leuk wat extra geld verdienen achter je computer, je kan ook flinke kortingen krijgen op producten die je koopt via de spaarprogramma's. Verder is het een hele flexibele en relaxte manier van geld verdienen. Je kan namelijk helemaal zelf bepalen hoeveel tijd je erin steekt. Hierbij geldt uiteraard ......hoe meer tijd je erin steekt, des te meer je verdient.

Mag ik me meerdere keren aanmelden?
Dat ligt aan het spaarprogramma, maar bij de meeste spaarprogramma's mag je je maar één keer per ip adres aanmelden. Er zijn ook spaarprogramma's die hoogstens één aanmelding per huishouden accepteren. Dit heeft uiteraard te maken met misbruik van deze leuke verdien manier.

Hoe oud moet ik zijn om te mogen deelnemen?
Ook dit ligt weer aan het spaarprogramma zelf. Bij de meeste spaarprogramma's geldt overigens een minimum leeftijd van 14 jaar.

Kan ik me afmelden wanneer ik wil?
Ja, dat kan zeker. Er zitten helemaal geen verplichtingen aan. Je kan je ten alle tijde weer afmelden. Wel is het zo dat je verdiende geld dan verloren gaat, wat natuurlijk erg zonde is.

Wat zijn referrals?
Referrals zijn leden die zich via jouw persoonlijke aanmeldlink hebben aangemeld. Dit zijn dus leden die jij zelf geworven hebt, en waar je een beloning voor ontvangt. Met het aanbrengen van andere leden, kan je het meest verdienen. Bij de meeste spaarprogramma's krijg je een vast bedrag per referral of een bepaald percentage over de verdiensten van jouw referral. Sommige spaarprogramma's geven een vast bedrag per lid en dan krijg je ook nog eens een percentage over de verdiensten van de referral, dat is dus dubbel verdienen. Hoogst waarschijnlijk werft jouw referral ook weer andere mensen. Als die lid worden, ontvang je over zijn verdiensten ook weer een bepaald percentage. Zo kunnen de verdiensten snel en hoog oplopen.

Hoe wordt ik uitbetaald?
Je kan je saldo laten storten op een geldige bank/giro rekening. Bij sommige spaarprogramma's is het tegenwoordig ook mogelijk je saldo te laten uitbetalen via PayPal.

Wat gebeurd er met mijn gegevens?
De persoonlijke gegevens die je in moet vullen tijdens de aanmelding, zullen onder geen enkele voorwaarden verkocht of doorgespeeld worden aan derden. Het spaarprogramma heeft deze gegevens alleen nodig om te controleren op eventueel misbruik en natuurlijk om je te kunnen uitbetalen.

Wat levert het op?
Spaarprogramma's zijn geen snel-rijk-formule. Afhankelijk van een aantal factoren zoals referrals, online aankopen en het aantal spaarprogramma's kun je inkomsten verwachten tussen 5 euro en 1000 euro per maand.




Zoek je een goede betaalbare boekhouder in Friesland? Neem dan contact op met Danhof Finance.